hahahaha

Us convidem a presentar els vostres curtmetratges per participar en el concurs i competir pels premis del festival. Ens agradaria rebre obres originals, propostes interessants de diferents temàtiques i punts de vista. Acceptem obres de ficció i no-ficció de màxim 30 minuts. Llegiu bé les bases per saber si el vostre curt pot participar en el concurs i feu-nos saber si teniu algun dubte. El que heu de tenir en compte és que aquest festival té dues seccions dirigides a realitzadores de més de 18 anys: Barcelona en curt i Megacurt. Aquestes dues seccions tenen un premi cadascuna atorgat pel nostre jurat i a més a més, els curts que participen en totes dues seccions competeixen pel Premi del públic.

Barcelona en curt

La secció “Barcelona en curt” premiarà el millor curt que tingui una connexió clara amb el territori i els barris de Barcelona i en faci una referència directa. Per participar en aquesta secció és indispensable que el curt estigui rodat a Barcelona i que almenys una de les seqüències s’hagi rodat en un exterior fàcilment reconeixedor d’algun dels barris d’aquesta ciutat. Aquesta és una ciutat molt fotogènica de 10 districtes o 73 barris on passen milers d’històries dignes d’explicar durant l’any. Història, arquitectura, política, vida quotidiana, històries personals de petits o grans herois, la ciutat literària, les arts i els oficis, ens agradaria veure tot el que pots explicar amb imatges i en un màxim de 30 minuts.

El premi al millor curt d’aquesta secció són 1.250 euros.

Megacurt

La secció “Megacurt” premiarà el millor curt sense cap restricció respecte a la localització de les obres. Aquí es poden presentar totes les obres que han estat rodades en altres ciutats o només en interiors sense cap referència d’espai o temps. En aquest cas també hi ha una infinitat de temes per escollir, i com més original sigui la història, millor.

El premi al millor curt d’aquesta secció són 1.000 euros.

El Premi del Públic s’atorgarà després de les votacions que faran els espectadors i és un premi únic per totes dues seccions.

Bibliocurts Jove

Com a novetat de l’edició 2017, Bibliocurts va introduir una nova secció en competició anomenada Bibliocurts Jove. En aquesta poden participar enviant els seus curtmetratges joves realitzadors d’entre 14 i 18 anys. El premi d’aquesta categoria l’oferiran col·laboradors del festival.