Dimarts 20 de novembre, 19 h

La ciudad interior d’Iso Luengo, Jorge Moneo Quintana i Andrea Ballesteros i Beato 24’ / 2017

Pot ser el lloc de treball un espai per a l’elucubració, la meditació o l’afecte? Els porters fan la seva jornada en llocs de trànsit mentre hi romanen vigilants i sol·lícits. Confinats durant la seva jornada laboral en aquests espais, ens confessen els seus secrets.the_i_c_2

Rafi’s Kitchen / La cuina d’en Rafi de Roisin McAuley, Olivia Ford i Joe White 5’ / 2017

Una reflexió sobre els obstacles que han d’afrontar els immigrants quan arriben a un nou país per a buscar un futur millor. En ​​Rafi, immigrant pakistanès a Barcelona, està construint una nova vida. Després de deu anys de treball dur i de contratemps, en Rafi utilitza les seves habilitats culinàries per crear un negoci propi. Fora de les seves nits als carrers per vendre samoses, i amb els escassos recursos que té, en Rafi passa els dies construint la seva nova empresa per a tenir un futur brillant a la ciutat.

rafiskitchen

BiDes de Berta Cotrina Domingo 17’ / 2018

BiDes és un documental que pretén trencar amb l’estereotip del bibliotecari com a persona seriosa i avorrida. Aquesta peça audiovisual mostra la vida personal i professional de cinc bibliotecaris que, a través de la passió que senten per la seva feina i les seves originals aficions, ens mostren una cara desconeguda de la professió i del món de la biblioteconomia.

POSTER_BiDes300

La ciutat entre nosaltres de Xavier Miralles 4’ 15” / 2018

Just abans de trencar la relació, una parella recorda els moments viscuts a la seva ciutat. Es pot recuperar allò que ja està perdut?

La ciudad entre nosotros ®

In-visibles de Leila Hernández, Abu Biswas, Radomir Lazarov i Amin Aseyakhe / Escola de Cinema Almarge (Adrià Jurado i Adrià Sunyol) 6’ / 2018

Aquest curtmetratge documental realitzat per joves del Raval explica les històries de l’Ilyas i l’Ayoub, que van arribar a Barcelona arriscant la seva vida. Una mirada propera sobre la realitat dels menors no acompanyats.

in-visibles

El camino de Santiago de Mario Monzó 13’ / 2018

Un dia tranquil de l’estiu, el Santiago desapareix del poble. Quan la seva dona l’Eva Maria se n’adona es posa a buscar-lo.

3. FRAME Eva María 2

Rocco de Gerard Nogueira 9’ / 2017

Els problemes d’en Carlos augmenten quan en arribar a casa s’assabenta que en Rocco, el seu gos, ha mossegat el fill del llogater. Mentre en Luis, el seu fill, li explica una versió que eximeix el gos de tota culpa, els llogaters amenacen de liquidar-lo d’una vegada per totes. Les circumstàncies fan que en Luis sigui l’únic que pot salvar en Rocco.rocco