Dissabte 11 de febrer, 12h.
Biblioteca Sant Gervasi-Joan Maragall (Sala d’actes, planta -1)

Projecció de 4 curtmetratges elaborats per joves que van participar en la convocatòria de Bibliocurts 2016.

Història de much@s, direcció col·lectiva de joves de Ciutat Esperança. 10’ (2016)

captura Historia de Much@s

Historia de much@s, un curtmetratge inspirat en fets reals sobre bullying que vol conscienciar a la comunitat educativa i societat en general sobre els impactes de la violència entre iguals a l’escola. L’Anna és una jove estudiant que veu com li canvia la vida arrel de l’assetjament escolar que comença a patir per part d’una companya de classe, però qui més hi participa? Aquest curt també pretén reflexionar sobre la implicació silenciosa de totes aquelles persones que observen el bullying sense reaccionar defensant a la persona que està sent oprimida.

Després de realitzar diferents tallers de sensibilització sobre aquesta temàtica, el grup de joves de Ciutat Esperança ha creat aquest curtmetratge amb el desig que tots i totes li donem la importància que cal al bullying.

Replay d’alumnes d’ESO de l’Institut Castellbisbal. 15’ (2015)

Imatge Replay (300px)

Després de la separació dels seus pares, l’Andrea no està passant per uns bons moments. Després d’una discussió amb la seva mare decidirà marxar de casa per iniciar un viatge en el qual descobrirà que les amistats no sempre són el que aparenten ser i que per sobre de tot el que preval és l’amor incondicional de la família.

Decídete de Guadalupe Belmonte. 3’ (2016)

decidete

Al metro tothom està amb el mòbil, sense fixar-se en el que els envolta, fins que una noia arriba amb un objecte estrany que ja ningú reconeix: un llibre.

Idèntic de Emma Galicia. 6’ (2016)

fotograma bibliocurtdLa Carlota viu en un món frenètic i confús que no l’entén. Hi ha dies que encara que el seu germà Nil sigui allà ella nota que realment no és ell el que parla, menja, riu, condueix… I és que l’esgotadora feina de la Carlota consisteix a assegurar-se constantment que el Nil sigui realment l’autèntic i no només l’idèntic.