Dilluns 26 de novembre, 19 h

El nadador de Pablo Barce 17’ 50”

Un noi es llança al mar sense mirar enrere. Cada respiració és un record; cada braçada, una mica més d’esperança.

el_nadador_05

Nomeolvides de Ferran Navarro-Beltrán Viñuales 7’

La Irene i la Luisa, dues dones de setanta anys, van a un cementiri per visitar els seus familiars difunts. Una sèrie de coincidències farà que els seus camins es creuin.

nomeolvides1

Zacarías de Violeta Trincado 12’ 38”

Un sensesostre, en Zacarías, un home ben vestit i una taxista coincideixen en un accident de trànsit que causa la mort d’en Zacarías. Retrocedim en el temps i un detall insignificant, com l’efecte papallona, ​​canviarà els destins dels personatges.

 Zacarias_Still1 (photo Blogmedia)

El pan no es para los caballos de Marc Vivancos 11’

L’Òscar viu a la muntanya amb la seva família. L’únic amic que té és un poltre de pocs mesos. Quan un dia el poltre es desapareix, trobar-lo es convertirà en el seu únic objectiu.

pan no es

Evströnger de Silvia Conesa 3’

La Marta i en David són una parella políticament compromesa amb la societat i una mica anticapitalistes. Intenten fer les coses bé, «com tothom», sent conseqüents amb els seus principis. A desgrat d’ells, els pares de la Marta els han regalat un moble d’una coneguda marca escandinava que han de muntar ells mateixos. Seguiran al peu de la lletra les instruccions? O, per contra, aconseguiran sortir del diabòlic bucle capitalista que ens tenalla a tots…?

evstronger

Cerdita de Carlota Pereda 14’ 40”

La Sara és una adolescent amb problemes d’obesitat que viu atemorida per les bromes que li fan unes noies mentre és de vacances al seu poble. Ni tan sols la Claudia, amiga seva de la infància, surt a defensar-la quan l’assetgen davant d’un desconegut i li roben la roba a la piscina. El llarg camí de tornada a casa marcarà el que li queda de vida.

cerdita