Divendres 23 de novembre, 19 h *

Ars memorativa de Pau Pérez Uslé 21’ / 2018

En Bernat Planes és un professor universitari de literatura medieval, especialitzat en Ramon Llull, vocacional i preocupat per la transmissió de coneixements. Quan comença a tenir els primers símptomes d’Alzheimer, troba suport en un amic editor i continuïtat per a la seva feina en l’Helena, una antiga alumna que està fent una tesi doctoral.

ars memorativa

Amoled d’Iván Casajús Guaita 6’ / 2018

Avui fa un dia assolellat. L’Alain surt al carrer a passejar. Sempre amb el mòbil a la mà, és clar.

amoled

Aquí estoy d’Annabel Clare, Audrey Jay, Beth Wood, Billy Craigan-Toon, Carolien van Marwijk Kooy, Clelia Goodchild, Charlotte Ward, Esme Sanders, Fiona Halliday, Gloria Fusillo, John English, Oleksii Zabielin, Oli Abulude, Stuart Watson, Tom Garner 14’ 30” / 2018

La cultura gitana ha estat menyspreada i reprimida, i la gent gitana ha estat estigmatitzada, marginada i perseguida durant generacions, però recentment aquesta hostilitat s’ha intensificat a tota Europa. En el barri de la Mina de Barcelona, ​​un grup de joves s’expressa a través d’una obra teatral innovadora i multidimensional, que explora els valors i l’orgull de la seva comunitat. Un intent de reivindicar la seva història, reclamar la seva cultura i educar a una societat en gran part ignorant.

Screen Shot 2018-10-25 at 14.49.26

La Rambla aquella nit d’Isaac R. Folgarolas i Tànit Fernández 19’

Cau la nit a Barcelona després de l’atemptat terrorista que va tenir lloc a la Rambla, un dels punts turístics més importants de la ciutat. La presència d’un gran dispositiu policial altera la vida nocturna de la zona, que intenta encarrilar la tensa i desconcertant nit que viu una Barcelona profundament ferida.

La rambla aquella1

Felices treinta de Julieta Alcaide 8’

En Daniel García és un home que, com molts altres de la seva generació, té la sensació que no ha aconseguit cap propòsit a la seva vida. El dia que fa trenta anys decideix llançar-se a l’aventura amb la Marie, una noia que coneix a una benzinera.

frame 2

* Aquesta projecció es farà al Centre Cívic Vil·la Florida (Muntaner 554).