El dijous 18 de maig a les 19h els curtmetratges guanyadors de Bibliocurts 2017 es presentaran al centre cívic Casa Sagnier (Jardins d’Enric Sagnier, Carrer de Brusi, 61). Durant aquesta projecció es presentaran els curts premiats a les dues seccions del festival, Barcelona en curt i Megacurt, el curtmetratge guanyador del premi del públic i un curt sorpresa. També es presentaran alguns detalls relacionats amb la propera edició de Bibliocurts.

Els curtmetratges que es projectaran són:

Premi Barcelona en curt:

Campanya (2015, 27’), de Catarina Brites Soares, Lara Curto, Alejandro Cabrera, Damian Depetris i Andy Alonso (27′) – Documental
bufandita
Es prepara l’escenari, el públic espera expectant, els actors surten a escena i comença el xou. En CAMPANYA la càmera retrata des d’un lloc inesperat la cursa pel poder. Al llarg de la pel·lícula es manté el dubte sobre què estem veient realment. Qui és el veritable protagonista a la campanya? Els polítics? Els mitjans? Els ciutadans?.

Premi Megacurt:

Cuatro postales a Marta (2015, 10’), d’Hernán Talavera – Documental
postales-marta-2
Jo tinc aquí una pel·lícula petita; està feta a partir d’unes quantes postals fílmiques. Aquestes són unes postals senzilles, íntimes, que vaig enviar a Marta Drupa quan va tornar al seu país, Letònia, en la tardor del 2014. Durant aquests mesos de separació, no sabíem si tornaríem a estar junts i la seva absència impregna cada fotograma de la pel·lícula.

Premi del públic:

La paciència de l’aigua (2016, 15’), de Guillem Almirall – Ficció
paciencia-2
Un avi camina lentament per la ciutat. Porta un vell cubell d’aigua a la mà. Sembla que està cansat i sorprès pel caos que gira al seu voltant. S’asseu en una vorada i es neteja la cara amb les seves mans. Al seu costat hi ha un altre home assegut.

casa sagnier

 

Curtmetratge sorpresa d’aquesta sessió: En la azotea, de Damià Serra.