Violeta Kovacsics

Violeta KoVioleta Kovacsics (Vilanova i la Geltrú, 1981) col·labora habitualment com a crítica cinematogràfica amb revistes com el suplement Cultura/s de La Vanguardia, Time Out Barcelona, el Diari de Tarragona i Caimán-Cuadernos de cine. Ha participat en diversos llibres col·lectius, ha coordinat el llibre Very Funny Things. Nueva comedia americana i és l’autora d’Un París de cine. És professora d’Història del cine clàssic a l’ESCAC. És responsable del catàleg i el diari de Sitges-Festival internacional de cinema fantàstic de Catalunya i presidenta de l’ACCEC (Associació Catalana de Crítics i Escriptors Cinematogràfics).

 

 

Marta Ordeig

Marta OrdeigCineasta i emprenedora establerta entre Barcelona i Silicon Valley, on col·labora en programes d’emprenedoria i innovació disruptiva. El 2014 va fundar el Landscape Film Festival a Berlín, el qual va tenir lloc a Barcelona el 2015. Arran de l’èxit del festival ara està creant la productora “WeLaff – Films&Festivals for Brands” i des de 2016 porta la incubadora de projectes audiovisuals “FilmPitch” a través de la qual vol transferir els seus coneixements del món de les Start-ups als creadors de contingut.

 

 

Manel Peña

manelVa néixer a Barcelona, l’any 1974. Es va llicenciar en Humanitats a la Universitat Autònoma de Barcelona. Treballa a la Biblioteca La Sagrera-Marina Clotet. És un dels coordinadors de la secció de música i cinema del blog de la Xarxa de biblioteques Bibarnabloc i ha col·laborat amb mitjans com Rockdelux, BCore blog o Gent Normal.

 

 

Nely Reguera

Nely RegueraÉs graduada de l’Escola Superior de Cine i Audiovisuals de Catalunya (ESCAC) en l’especialitat de direcció. Com a projecte final de carrera va escriure i dirigir el curtmetratge Ausencias. Posteriorment comença a treballar a l’equip de direcció de rodatges de publicitat, videoclips, curts i més endavant en llargmetratges com Tres dias con la familia (Mar Coll) i Blog (Elena Trapé). Va dirigir el documental Muxía a ferida i el curtmetratge Pablo presentat i premiat a nombrosos festivals. Des del 2010 col·labora amb l’associació A Bao A Qu impartint tallers de cinema en cursos de primària i secundària dintre del projecte Cinema en curso. Maria (y los demás), la seva primera pel·lícula estrenada al final del 2016 va tenir molt bona acollida per part de públic i va ser nominada als premis Goya (categoria Millor Interpretació Femenina i Millor Direcció novel).

Imma Sampé Soler (Membre del jurat honorífic)

Inma SampeGraduada en Treball Social. Com a Directora de Serveis a les Persones i al Territori del Districte de Sarrià -Sant Gervasi  (Ajuntament de Barcelona) treballa per impulsar diferents projectes culturals i d’altres àmbits temàtics.