Explora la teva creativitat!

Per quart any consecutiu Bibliocurts obre convocatòria per rebre els curtmetratges de ficció i documental de tots aquells creadors i creadores que desitgen participar en el festival i optar pels premis. La convocatòria es tancarà el 7 d’octubre i el festival se celebrarà del 19 al 29 de novembre a la biblioteca Sant Gervasi-Joan Maragall.

Com cada any, el festival inclourà projeccions i activitats paral·leles relacionades amb el món audiovisual. Els curtmetratges presentats en competició es repartiran entre les tres categories del festival: Barcelona en curt (curts amb exteriors a Barcelona), Megacurt i Bibliocurts Jove (dirigida a nous creadors d’entre 14 i 18 anys). Els premis de les dues primeres categories són 1.250€ i 1.000€ respectivament mentre que el premi de Bibliocurts Jove i el premi del públic s’anunciarà al llarg de setembre de 2018.

Els premis de les tres seccions (Barcelona en curt, Megacurt i Bibliocurts Jove) els atorgarà un jurat format per Laura Ferrés, directora, guionista i productora del curt Los desheredados, guanyador del premi Gaudi i Goya 2018; Mariana Hristova, programadora i crítica cinematogràfica; Queralt Pons, responsable del programa de promoció internacional del curtmetratge català, Shortcat; i Núria Perearnau, representant del Consorci de Biblioteques.

Els detalls de la programació es publicaran al llarg del setembre mentre que els curtmetratges que es presentaran durant el festival s’anunciaran un cop finalitzada la convocatòria cap a finals d’octubre.