Aquest cicle itinerant de projeccions ofereix l’oportunitat de veure els curtmetratges guanyadors de l’edició de Bibliocurts 2016 a diferents biblioteques de la ciutat. Bibliocurts Off es farà durant el maig i juny de 2017 a 4 biblioteques de la ciutat.

Es projectaran els curts guanyadors de les dues seccions del festival, Barcelona en curt i Megacurt i el curtmetratge guanyador del premi del públic. Aquest any, conjuntament amb els curts guanyadors, es projectarà un curt sorpresa diferent a cada sessió.

Amb la presència d’alguns dels directors dels curtmetratges.

Premi Barcelona en curt:

Campanya (2015, 27’), de Catarina Brites Soares, Lara Curto, Alejandro Cabrera, Damian Depetris i Andy Alonso (27′) – Documental
bufandita
Es prepara l’escenari, el públic espera expectant, els actors surten a escena i comença el xou. En CAMPANYA la càmera retrata des d’un lloc inesperat la cursa pel poder. Al llarg de la pel·lícula es manté el dubte sobre què estem veient realment. Qui és el veritable protagonista a la campanya? Els polítics? Els mitjans? Els ciutadans?.

Premi Megacurt:

Cuatro postales a Marta (2015, 10’), d’Hernán Talavera – Documental
postales-marta-2
Jo tinc aquí una pel·lícula petita; està feta a partir d’unes quantes postals fílmiques. Aquestes són unes postals senzilles, íntimes, que vaig enviar a Marta Drupa quan va tornar al seu país, Letònia, en la tardor del 2014. Durant aquests mesos de separació, no sabíem si tornaríem a estar junts i la seva absència impregna cada fotograma de la pel·lícula.

Premi del públic:

La paciència de l’aigua (2016, 15’), de Guillem Almirall – Ficció
paciencia-2
Un avi camina lentament per la ciutat. Porta un vell cubell d’aigua a la mà. Sembla que està cansat i sorprès pel caos que gira al seu voltant. S’asseu en una vorada i es neteja la cara amb les seves mans. Al seu costat hi ha un altre home assegut.

Programació de tots els curtmetratges: 60 minuts aprox.

Dates i biblioteques:

Dilluns 15 de maig, 19 h

Biblioteca Camp de l’Arpa / Indústria 295

______________________

Dimecres 24 de maig, 19 h

Biblioteca El Carmel-Joan Marsé / Murtra, 135-145 

_______________________

Dimarts 30 de maig, 19h

Biblioteca Vila de Gràcia / Torrent de l’Olla, 104 (Gràcia)

________________________

Dimarts 20 de juny, 19 h

Biblioteca Vapor Vell / Ptge. Vapor Vell, s/n (Sants)