Taller Converteix el teu guió

Converteix el teu guió en un producte

28 de novembre 2017​. De 10 a 14 i de 15:00 a 18h

​Taller basat en la metodologia del Design Thinking amb l’objectiu de donar noves eines als cineastes per a finançar els seus projectes.

Durant el taller, els participants treballaran en equips multidisciplinaris dissenyant estratègies transmèdia i definint les q​uatre preguntes claus per a l’èxit de qualsevol projecte, sigui una empresa o un producte audiovisual: què, qui, com i per què.

La resposta a aquestes preguntes ens permetrà​ definir una estratègia transmèdia al voltant del nostre guió sobre el q​ual definirem un pla de negoci i un bon pitch per atraure possibles productors, i fins i tot patrocinadors i/o inversors. Finalitzat el taller, cada equip tindrà l’oportunitat de presentar la seva idea davant de diferents productores.

Participants: De 16 a 20 participants.

​Es crearan 4 o 5 grups. ​

Inscripció individual, els equips seran fets per l’organització.

Perfils:

  1. Director/Guionista: aporta la idea sobre la q​ual es treballarà
  2. Productor/business profile
  3. Marketing Expert
  4. Càmera/perfil més tècnic

Lloc: Biblioteca Sant Gervasi-Joan Maragall​

Les persones que volen participar en aquest taller hauran d’omplir el formulari de preinscripció que publicarem en aquesta web a partir del dia 1 d’octubre. Si necessites més informació ens pots inscriure a bibliocurts@gmail.com.  Preinscripcions obertes fins al 12 de novembre 2017.

Taller impartit per Marta Ordeig

Cineasta i emprenedora establerta entre Barcelona i Silicon Valley, on col·labora en programes d’emprenedoria i innovació disruptiva. El 2014 va fundar el Landscape Film Festival a Berlín, el qual va tenir lloc a Barcelona el 2015. Arran de l’èxit del festival ara està creant la productora “WeLaff – Films&Festivals for Brands” i des de 2016 porta la incubadora de projectes audiovisuals “FilmPitch” a través de la qual vol transferir els seus coneixements del món de les Start-ups als creadors de contingut.

 

 

FORMULARI