Barcelona en Curt – Sessió 3

Dimecres 29 de novembre, 19.00 h (75’)

Sala d’actes de la Biblioteca Sant Gervasi – Joan Maragall (Sant Gervasi de Cassoles, 85)

 


la fuga dels 45

La fuga de los 45, de Cristina Caamaño Pérez (2017). 21’ (Documental)

L’any 1978, un grup de presos de la presó Model de Barcelona van dur a terme una de les fugides més sonades de la història d’Espanya. 40 anys més tard, José Antúnez, que continua pres, recorda el que va passar com un fet que, sens dubte, va marcar un abans i un després en la seva vida.

Vegeu el tràiler


Entre Pàndols i Cavalls

Entre pàndols i cavalls, de Mireia González (2017). 13’ (Documental)

El besavi de Roger Heredia va morir durant la Guerra Civil a la Batalla de l’Ebre i va ser enterrat en una fossa comuna. Per aquest motiu, en Roger ha promogut i creat el Banc d’ADN dels desapareguts de la Guerra Civil, per poder identificar i relacionar les restes dels desapareguts amb els seus familiars i així poder-los donar sepultura.

 bus story_01

Bus story, de Jorge Yudice (2016). 10’ (Ficció)

Com cada matí, ell es troba la noia desconeguda completament adormida al bus. No ha parlat mai amb ella però sap on baixa. El problema és que avui no es desperta i està a punt de passar-se la seva parada. Hauria d’acostar-s’hi i despertar-la?

 El Hombre Avión 1

 L’home avió, de Guillem Almirall (2015). 13’ (Ficció)

Un home enamorat dels avions camina i va explicant les aventures dels seus viatges. Quan li pregunten quina serà la seva propera destinació, no sap què respondre.

 Hamartia

Hamartia, de Marc Gazquez i Roger Colomé (2017). 11’45” (Ficció)

Un repartidor d’una impremta de Barcelona ha d’entregar l’últim paquet de la nit. Ho aconseguirà?

 SU META

Su meta, de Marta López Fernández (2017). 6’ (Ficció)

Un noi que va fent fúting es veu desafiat per un altre home, fins a tal punt que tots dos acaben entrant en un duel competitiu.