Dissabte 24 de novembre, 12 h

Records d’una arribada d’alumnes de 4t d’ESO de l’Institut Castellet, de Sant Vicenç de Castellet (Arslan Anwar, Laura Corominas Merchante, Sonia Fau Sancosmed, Marina García Martínez, Lola Navarro Pasquina, Lidiya Palacios Maña, Angie Rezabala Choez, Judith Salmerón Aguilar, Aina Sanz Oliva, Noa Tobal, Lidia Villanueva Ramos), amb l’acompanyament dels professors Lluís Garcia, Ivet Busqueta i David Roig, i el cineasta Jordi Morató 16’ / 2018 Documental

La María, la María Jesús, la Isabel i el Clemente van arribar a Sant Vicenç de Castellet, durant els anys seixanta, provinents de diversos pobles d’Andalusia. A través dels seus relats ens endinsem en les vivències de les migracions i les experiències i emocions de tots aquells que, també avui, arriben a pobles i ciutats somniant una vida millor.

Records_duna_arribada_ICastellet_2

Mala consciència d’Arnau Casanovas 12’ 38” Ficció

Narra la història d’una parella separada en dos escenaris diferents. La trama descobreix la seva relació jugant amb la realitat i el somni.

Portada Mala Consciència 

Stay with me de Júlia Marcó Compte 2’ Ficció

Prendre decisions importants mai no és fàcil, però i si et fan triar entre el que voldries i el que és més fàcil tenir…?

staywithme

Allau dels alumnes de 1r de batxillerat de l’Institut Moisès Broggi, de Barcelona (Ariadna Altimira de los Reyes, Elvira Asimani Hinojosa, Laura Beltran Estela, Martí Cama Cabasés, Maria Carreras Muñoz, Indo Casal Pelegrí, Jasmina Condal Pireddu, Alia de Kéroullas, Rut Espías Polo, Gerard Estrada Fernández, Júlia Gaya Cabré, Laura Godard Moutrille, Alba Gómez Ródenas, Anabel González, Lola Iglesias Monteiro, Lia Jaumejoan Saliné, Marta Llurba Domínguez, Alba López Claverol, Paula Martín Garcia, Paula Martínez Gimeno, Cesca Monserrat Calaf, Aina Ortet Poblete, Maria Pi Ledesma, Marc Raventós Campmany, Pablo Reverdy Gómez, Abril Ripoll Sanz, Cristina Ros Tito, Sam Santaló Muñoz, Carolina Santos Torre, Marina Segura Gómez, Aina Siurana Cornejo, Ariadna Torrens Inés, Guillem Vilademunt Cañas, Mayra Vives Pérez), amb l’acompanyament de les professores Fanny Figueras i Estel·la Clopés, i el cineasta Pep Garrido 16’ / 2018 Ficció

L’Iris acaba de perdre la seva àvia, amb qui tenia un vincle molt fort. El dolor l’allunya del món i de la gent que més estima, especialment dels pares i de la seva parella, la Lea. Desbordada per les emocions, només podrà comptar amb l’avi i amb la música per a començar a elaborar el dol.

Allau_IMoisesBroggi_1

Bihotza de Júlia Izaguirre 8’ 42” / 2018 Ficció

L’Alba rep una trucada mentre està treballant. El seu pare ha mort. A partir d’aquí es desencadenen tots els sentiments propis de les fases del dol. El viatge emocional d’una noia que intenta acceptar que mai més no veurà el seu pare, alhora que intenta engegar el cotxe.

Bihotza

Buscant inspiració de Ferran Castells Riu 2’ 34” / 2018 Ficció

La protagonista de la història surt al camp en busca d’inspiració per al seu nou quadre. A mesura que pinta es va imaginant tot d’escenes, però cap no la convenç.

Fotograma Buscant Inspiració

The bluff de Pau Berlanga i Eduard Martí 15’ / 2018 Ficció

Un detectiu privat rep una trucada d’una noia que li encomana una feina de sicari.

the bluff