Megacurt – Sessió 3

Dilluns 27 de novembre, 19.00 h (77’)

Sala d’actes de la Biblioteca Sant Gervasi – Joan Maragall (Sant Gervasi de Cassoles, 85)

 Padres Hooligans 2

Padres hooligans, d’Alba Gómez Celdrán (2015). 15’ (Documental)

Cada cap de setmana de la temporada, els nens del C. F. Singuerlín juguen per guanyar el partit. Des de la graderia, els seus familiars els acompanyen celebrant cada gol i lamentant cada derrota com si fos l’última.

 Mai_01

Mai, de Marta González (2017). 7’16” (Ficció)

Sucs (Lleida), any 2017. La Carmeta, la Mari i la Pilar són tres senyores que cada dia passen la tarda al banc de la cantonada. L’arribada d’una misteriosa parella de joves al poble esdevé el tema principal de conversa entre les tres amigues.

 AUSTRALIA 1

Australia, de Lino Escalera (2017). 14’ (Ficció)

La Carla està sola a l’oficina. Rep una trucada: és el Raúl, el xaval que li passa cocaïna. Es coneixen des de fa uns anys, però no han intercanviat mai més de dues frases seguides. Aquesta nit serà l’última nit que el Raúl treballarà com a camell. Vol canviar de vida. Se’n va a Austràlia, a treballar de jardiner.

compatible 01

Compatible, de Pau Bacardit (2017). 15’ (Ficció)

En un futur immediat, en el qual la tecnologia cada vegada té més presència en l’existència humana, la companyia Renewed® ofereix actualitzacions de personalitat i interessos per viure sempre d’acord amb la societat que ens envolta, que canvia tan veloçment. Quan l’Isaac comprova que la domòtica de casa seva no respon a les peticions de la seva empremta dactilar a causa d’un problema de compatibilitat, decideix anar a Renewed®, on no només s’enfrontarà a un hàbil comercial sinó també a tots els seus dubtes sobre el món en què viu i la persona que vol ser.

Llegar 02

Llegar, de Francisco González Prada i Javier González Prada (2017). 4’ (Ficció)

Arribar…

 Quand jetais petit 2

Quand j’étais petit (Quan era petit), d’Elena Molina (2016). 11’ (Documental)

La família del N’Sele Malone es reunia per veure espectacles improvisats de titelles quan el seu tiet tornava a Burundi durant l’estiu. El Malone tenia dotze anys i no els feia gaire cas, només li interessava el futbol i estar amb els seus amics. Un dia, jugant al carrer, va passar una cosa que canviaria totalment la seva vida. Avui, 20 anys després, és un dels titellaires més reconeguts de l’Àfrica de l’Oest i a través dels titelles que construeix al seu taller a Burkina Faso és capaç d’alliberar i transformar els seus records.

 Toda una vida 01

Toda una vida, de Rubén Tejerina (2017). 11’ (Ficció)

Tot a la vida acaba passant factura…