Dimarts 27 de novembre, 19 h

Ato San Nen de Pedro Collantes 25’ / 2017

La Marisa és vídua i viu sola en un petit poble del camp, amb l’única companyia del seu gos, en Tico. Un dia la Marisa i en Tico reben la inesperada visita de l’Hiroshi, un home japonès que diu ser amic del fill de la Marisa. Tot i no parlar la mateixa llengua, l’Hiroshi i la Marisa fan esforços per a comunicar-s’hi.

ATO SAN NEN - STILL 02

Cómo hacer una nube de Carlos Barquín 10’ /2018

En Juan, mentre buscava un rellotge que va pertànyer al seu pare, troba dins d’una caixa unes instruccions per a construir núvols del no-res.

como hacer

Traç de Tito Baraldés 15’ / 2018

Un home gran, pintor, acaba de patir la mort de la seva dona. Tot és molt recent. Immers en la seva soledat comença a pintar diferents paisatges i descobreix que tot allò que pinta es converteix en realitat.

CURTMETRATGE OFICIAL.00_04_36_02.Imagen fija006

Amor siempre de Maider Fernández Iriarte 15’ 30” / 2018

La Gloria, la meva àvia, de vuitanta-dos anys, ha acollit durant un temps la meva cosina María a casa seva. La Gloria és vídua des de fa setze anys, molt catòlica, mai no ha parlat de sexe ni d’amor amb cap familiar, i menys amb la seva neta petita. La María, de disset anys, està descobrint la sexualitat i l’amor i està començant a viure una llibertat pròpia d’una jove de la seva edat.

amor siempre

Santa Ana de César Pesquera 8’ / 2017

Santa Ana pretén aclarir el vincle entre el mal i els famosos vents de Santa Ana. Són vents extremadament secs que s’originen a l’interior i afecten la costa del sud de Califòrnia i el nord de la Baixa Califòrnia. Els vents de Santa Ana són generalment retratats en la ficció com a responsables d’un estat d’ànim tens, incòmode i rabiós entre la població de Los Angeles. Algunes de les referències literàries més conegudes inclouen la història de Philip Marlowe Red Wind, de Raymond Chandler, i de Slouching Towards Bethlehem, de Joan Didion. Santa Ana és, en definitiva, un projecte sobre el mal, la violència i la por que utilitza el vent i les seves connotacions culturals com a punt de partida per a investigar les relacions entre els habitants dels Estats Units i el seu entorn.

santa ana