Barcelona en Curt – Sessió 2

Divendres 24 de novembre, 19.00 h (78′)

Sala d’actes del Centre Cívic Vil·la Florida (Muntaner, 544)

 Buenos dias Espanya 1

Buenos días España, de Sara Pisos, Irati Cano, Carlos Reyes i María Barceló (2017). 29’ (Documental)

Un grup d’antics membres i simpatitzants de la Legió Espanyola es reuneix cada diumenge en una antiga caserna militar al barri de Sant Andreu, on fan una sèrie de marxes i desfilades per tal de mantenir viu el seu alter ego militar. Entre els credos, les cerimònies i la música marcial, es posa de manifest la ideologia que va servir d’instrument per enrolar a la Legió milers de soldats i dur-los a les colònies espanyoles a l’Àfrica.

Vegeu el tràiler

 aviador 2

L’aviador, de Manel Cortés (2017). 15’ (Documental)

L’aviador ens apropa a la gent del Plus Ultra, un petit univers dins del barri de la Marina de Barcelona on cada mes de setembre, des de fa més de trenta anys, s’organitza la Festa de la Trepitjada de Raïm. L’aviador ens mostra una Barcelona amb la qual encara ens identifiquem, la dels barcelonins que s’apropien del carrer per retrobar-se i divertir-se, la d’unes sensibilitats diferents que s’uneixen per donar-se suport mentre cohesionen el seu barri.

 street talk

Street talk, d’Aina de Lapparent Álvarez, Elisa Bruttomesso, Bessie Byrne, Sean Cunningham, Marek Dabrowski, John English, Tom Garner, Eliza Grace Hamer, Katariina Jumppanen, Ollie Kelly, Samantha Keon, Fern Lloyd-Beckett, Shubhra Vandit i Emma Walker (2017). 3’ 32” (Documental)

El José viu als carrers de Barcelona buscant maneres dignes de sobreviure.

  trobar-te-2

 Trobar-te, de Pau Ortiz i Joan Burdeus (2017). 17’ 22” (Ficció)

El Ferran va a Genfind per trobar la seva parella genèticament perfecta i deixar enrere els mals records de les seves relacions anteriors.

 e-Life 1

e-Life, de Vibha D. M. i Mario DC Carbajosa (2016). 12’ (Ficció)

L’Eric, un pare que no pot superar la pèrdua del seu fill, recorre cada dia al programa e-Life per recuperar els moments viscuts, oblidant que pot perdre tot allò que li queda.

Vegeu el tràiler