Projecció dels curtmetratges guanyadors de Bibliocurts 2016 al Zumzeig.

El dijous, 19 de gener, a les 21:30h, els curtmetratges guanyadors de Bibliocurts 2016 es projectaran al cinema cooperatiu Zumzeig (Carrer Bejar 53, Sants). Els curtmetratges són:

Premi Barcelona en curt 2016

Campanya de Catarina Brites Soares, Lara Curto, Alejandro Cabrera, Damian Depetris i Andy Alonso (27′) – Documental

 

bufandita

Es prepara l’escenari, el públic espera expectant, els actors surten a escena i comença el xou. En CAMPANYA la càmera retrata des d’un lloc inesperat la cursa pel poder. Al llarg de la pel·lícula es manté el dubte sobre què estem veient realment. Qui és el veritable protagonista a la campanya? Els polítics? Els mitjans? Els ciutadans?

Tràiler Campanya

Premi Megacurt 2016

Cuatro postales a Marta d’Hernán Talavera (10′) – Documental

 

postales-marta-2

Jo tinc aquí una pel·lícula petita; està feta a partir d’unes quantes postals fílmiques. Aquestes són unes postals senzilles, íntimes, que vaig enviar a Marta Drupa quan va tornar al seu país, Letònia, en la tardor de 2014. Durant aquests mesos de separació, no sabíem si tornaríem a estar junts i la seva absència impregna cada fotograma de la pel·lícula.

Tràiler Cuatro postales a Marta

Premi del públic 2016

La paciència de l’aigua de Guillem Almirall (15′) – Ficció

 

paciencia-2

Un avi camina lentament per la ciutat. Porta un vell cubell d’aigua a la mà. Sembla que està cansat i sorprès pel caos que gira al seu voltant. S’asseu en una vorada i es neteja la cara amb les seves mans. Al seu costat hi ha un altre home assegut.

Tràiler La paciència de l’aigua