Megacurt – Sessió 5

Dijous 30 de novembre, 19.00 h (74’)

Sala d’actes de la Biblioteca Sant Gervasi – Joan Maragall (Sant Gervasi de Cassoles, 85)

 CANIS LUPUS

Canis lupus, d’Oriol Cervera (2017). 18’ (Documental)

Us heu plantejat mai per què hi ha tants gossos a la ciutat? Teniu un animal de companyia? Per què creieu que el teniu? Canis lupus és un documental d’autoria que us farà descobrir com hem convertit el ferotge llop dels contes en un chihuahua en tutú.

Miss Wamba 2

Miss Wamba, d’Estefanía Cortés (2017). 17’ (Ficció)

Una dona turmentada pel seu passat coneix un ancià amb qui connecta immediatament.

monday 1

Monday, de Candice Vallantin (2017). 8’35” (Ficció)

Aixafada per la seva rutina diària, una dona de negocis fa un salt de fe. La Clara està aclaparada per la seva feina i per la seva vida. Un dia, ofegant-se per l’ansietat, arriba finalment al seu punt de ruptura. Monday és una pel·lícula experimental que explora els límits de la narrativa amb la dansa, el moviment i el so.

Vegeu el tràiler

Composició 01

Composició, de Maria Cuennet Mas (2017). 7’ (Ficció)

La Lis es desperta a la mateixa casa que els dos nois de qui està enamorada.

Irreversible 01

Irreversible, d’Álvaro García Company (2017). 14’ (Ficció)

L’Ángel, futur pare novell, torna al seu poble natal per assistir com a testimoni d’excepció al relat de la Lola, que es remunta a vint anys enrere i explica la infància del seu fill, l’Ernesto, un nen retret. La seva història confluirà amb la infància de l’Ángel i abordarà remordiments tardans i la necessitat d’acabar amb els fantasmes del passat.

Hasta que llego su hora 01

Hasta que llegó su hora, de Javier Silvestre Sáez (2016). 9’ (Ficció)

El Carles és un jove de 30 anys que encara viu a casa dels pares. Una nit els comunica que acaba de trobar feina. Uns quants mesos després, el Carles no s’ha mogut de casa i els seus pares s’adonen que no té intenció de fer-ho. Els pares ideen un pla per “deixar marxar el seu nen”.